BIZNES PLAN RESTAURACJI LACONA.doc
BIZNES PLAN RESTAURACJI LACONA.doc Rozmiar 1,4 MB |
1. Konspekt projektu.
2. Charakterystyka ogólna przedsięwzięcia.
2.1. Lokalizacja przedsiębiorstwa.
2.2. Logo firmy.
2.3. Dane firmy..
2.4. Dane o właścicielach.
2.5. Zakres oferowanych przez nas usług
2.6. Wystrój restauracji.
3. Cele i misja firmy.
3.1. Podstawowe cele restauracji Lacona.
3.2. Misja restauracji Lacona.
4. Charakterystyka rynku i plan działalności marketingowej.
4.1. Podmioty działające w branży, w tym główni konkurenci.
4.2. Klienci (odbiorcy)
4.3. Strategia cenowa.
4.4. Dostawcy.
4.5. Działania promocyjno-reklamowe.
5. Analiza SWOT.
5.1. Mocne strony.
5.2. Słabe strony.
5.3. Szanse.
5.4. Zagrożenia.
6. Struktura organizacyjna i plan zatrudnienia.
6.1. Kadra zarządzająca.
6.2. Kadra pracownicza.
6.3. Wynagrodzenia.
6.4. Schemat organizacyjny.
6.5. Rekrutacja i selekcja pracowników.
6.6. Przykłady ogłoszeń o pracę.
7. Wprowadzenie do organizacji.
7.1. Szkolenia pracownicze.
7.2. Ocena pracowników.
7.3. Motywowanie pracowników.
7.4. Kultura organizacyjna.
8. Styl kierowania.
8.1. Style kierowania zastosowane w naszej firmie.
9. Konflikty i sposoby ich przezwyciężania.
9.1. Metody przezwyciężania konfliktów w naszej firmie.
10. Podsumowanie.